Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

У Кривому Розі через ремонт доріг буде тимчасово призупинений рух тролейбусів: яких саме

У Кривому Розі ремонтують дороги. По вилиці Дніпровське шосе йдуть ремонтні роботи по укладці асфальту. Через це деякі тролейбуси тимчасово не працюватимуть.

Про це повідомляє Інформатор за посиланням на Транспорт Кривого Рогу.

З 8 по 9 червня, з 08:00 тимчасово буде зупинено рух тролейбусів № 20, 21, 22 на ділянці Автовокзал – вулиця Дніпровське шосе – вулиця Гетьмана Івана Мазепи – станція Кривий Ріг – Головний.

З 8 по 10 червня, з 08:00 тимчасово буде зупинено рух тролейбусів № 1, 2 на ділянці Автовокзал – вулиця Дніпровське шосе – вулиця Вечірньокутська – станція Кривий Ріг – Головний.

В цей період, з 8 по 9 червня, з 08:00 на ділянці Автовокзал – вулиця Дніпровське шосе – вулиця Гетьмана Івана Мазепи – станція Кривий Ріг – Головний будуть перевозити пасажирів автобусами КП “Міський тролейбус” з інтервалом руху 35 хвилин.

Раніше ми розповідали, що не дивлячись на війну робимо все можливе, щоб автопарк комунального транспорту міста поповнювався новою сучасною технікою. Також розповідали, як виглядає салон громадського транспорту у Кривому Розі в кінці робочого дня та як невідомі залишили у криворізькому трамваї пакет з фекаліями.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг , а також у Viber, і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Євгенія Глубінок

 

Нагору