Інформатор Кривий Ріг

ТРЕШ

Чисто там, де не смітять: у трамваї Кривого Рогу знайшли фекалії

Українці, виїжджаючи за кордон, з захопленням потім розповідають про чистенькі, доглянуті вулиці старої Європи та громадський транспорт? у якому пахне парфумами. “Чому в нас не так?”- не розуміють вони -“Чому у під’їздах українських міст стоїть сморід, а салони трамваїв та тролейбусів інколи нагадують свинарник у поганого хазяїна?” А справа у відношенні деяких громадян до навколишнього світу та оточуючих людей, як і до тих, хто зобов’язаний прибирати за ними багнюку.

Як повідомляє Інформатор з посиланням на групу “Транспорт Кривого Рогу” у Facebook, днями у салоні одного з криворізьких трамваїв хтось невідомий залишив під сидінням акуратний пакетик із… фекаліями. Навіщо цей “хтось” так зробив – не зрозуміло, але, як пишуть коментатор посту, випадок цей не єдиний. У швидкісному “купи” кладуть неодноразово.  Було таке, що просто посеред салону та ще носовичком прикрили.

Коментатори посту не розуміють, що примушує цих “недолюдей” плювати у салонах насіння, кидати сміття, залишати всякий непотріб? Їм що, подобається жити на смітнику? Але ж навіщо тоді жалітися на брудний та “вбитий” міський комунальний транспорт? Адже які б новенькі, чистенькі та комфортні трамваї та тролейбуси не закупила б влада Кривого Рогу, вже через декілька місяців деякі пасажири можуть перетворити їх на вагони і салони, непридатні для користування.

Раніше Інформатор писав про те, що у Кривому Розі планують придбати нові автобуси, та про те, що у Кривому Розі муніципальні транспортні підприємства продовжують ремонти ліній та рухомого складу.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг , а також у Viber і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Альона Свірідова

Нагору