Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

Криворізького гірника, який рік тому, захищаючи Україну, загинув під Маріуполем, посмертно нагородили орденом “За мужність”

У боях за свободу та незалежність України загинув гірник рудника “Суха Балка”  боєць полку «Азов» Максим Грачов. Це сталося 7 квітня 2022 року поблизу Маріуполя. Рік родина не мала від нього звісток.

Як повідомляє Інформатор з посиланням на пресслужбу підприємства, у 2015 році прохідник рудника Максим Грачов став до лав Національної гвардії України. Захищати незалежність країни Максиму доводилося у найгарячіших точках.

Торік, на початку квітня, військовий славетного полку, перебуваючи в госпіталі після поранення, ще виходив на зв’язок з рідними. Згодом він попередив дружину, що йде на виконання завдання. Відтоді – жодних звісток від захисника.

Минулого тижня рідних сповістили, що Максим Олегович Грачов, старший солдат батальйону спеціального призначення полку “Азов” загинув 7 квітня 2022 року поблизу Маріуполя.

За виявлену мужність, звитягу та відданість Героя нагороджено посмертно орденом «За мужність».

Інформатор висловлює свої щирі співчуття  родині героїчно загиблого Максима Грачова.

Раніше Інформатор писав про те, що заступника начальника дільниці рудника “Суха Балка” Володимира Михайленка, нещодавно нагородили орденом “За мужність“ ,та про те, що двох поліціянтів Криворізького районного управління поліції посмертно нагородили орденами «За мужність» III ступеня.

Дізнайтесь головні новини Кривого Рогу і України на Telegram каналі Інформатор Кривий

Альона Свірідова

Нагору