Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

На Донеччині загинув гірник з криворізького підприємства “Суха Балка” Микола Крайнов

10 квітня, на Донеччині внаслідок артилерійського обстрілу загинув 44-річний гірник з криворізького підприємства “Суха Балка” Микола Олександрович Крайнов. 16 березня 2022 року під час повномасштабної агресії рф проти України, Миколу було призвано до лав ЗСУ. У бійця залишилися дружина та два сини.

Про це повідомляє Інформатор за посиланням на АТ «Криворізький залізорудний комбінат».

Микола Олександрович Крайнов народився в місті Кривий Ріг. Після закінчення школи навчався у Криворізькому автотранспортному технікумі, де здобув спеціальність «Експлуатація і ремонт підйомно-транспортних, будівельних і дорожніх машин та обладнання». У 2011 році пов’язав своє життя з гірництвом – працевлаштувався у ВАТ «Суха Балка», де трудився гірником підземної шахти ім. Фрунзе. Через 6 років його було переведену на посаду прохідника. За цей час проявив себе справжнім професіоналом, відповідальним та сумлінним трудівником, який не боявся важкої роботи.

Вічна Пам’ять та Слава полеглому Герою!

Інформатор розповідав про гірку втрату гірника криворізького підприємства “Суха Балка”. Писали, що біля Авдіївки загинув боєць 129 ТрО з Кривого Рогу Сергій Гладуш та що на Харківщині загинув стрілець з Криворізького району Денис Кіптілий.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг , а також у Viber і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Євгенія Глубінок

Нагору