Інформатор Кривий Ріг

ТРЕШ

“Попільнички з черепів українських військових”: в російському інтернет-магазині помітили страшні лоти

Після відео страти українського бійця в росії виявили нові ймовірні факти геноциду українців. На двох російських сайтах розмістили товар для продажу – “ексклюзивні екзотичні попільнички”. Як стверджують продавці, їх виготовили з черепів українських військових. 

Сайт gifts-luxury називає це “ексклюзивною продукцією на замовлення”. Він розмістив її поруч з іншими побутовими предметами для курців: запальничкою, тримачем для сигар, папіросницею, – повідомляє Інформатор з посиланням на Інформатор Україна.

Описують цю “попільничку” як “унікальний ексклюзивний товар”, скерований на боротьбу з “нацизмом” в Україні. Продавець зазначає, що дата виготовлення – 2022-23 рік. І приймає замовлення, яке виконує “з допомогою армії рф”.

На сайті “Сентябрьов” (Sentiabrev) також можна побачити це дикунське звірство. “Попільничка” ідентична тій, що й у першому варіанті. ЇЇ продають зі знижкою від попередньої ціни – 9 840 000 рублів (біля 4,4 млн грн) замість 12 300 000 (близько 5,5 млн грн).

З невідомих причин ці лоти за кілька годин були видалені. Один з сайтів пояснив видалення тим, що це була “хакерська атака”, інший – не надав ніяких пояснень, чому цей лот був розміщений, а потім видалений. У будь-якому випадку вдалося зробити скріншоти цих “товарів”, як підтвердження жорстокого та аморального ставлення росіян до українського народу.

“Попільничка з черепа” на одному з російських сайтів

продажу “черепа воїна ЗСУ”

Раніше Інформатор повідомляв, як росіяни відрізали голову бійцю ЗСУ і зняли це на камеру. Також ми писали про вбивство росіянми беззбройного українського військового за слова “Слава Україні”.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг , а також у Viber і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Нагору