Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

Боксер Шевадзуцький з Кривого Рогу провів бій з африканцем Баколе: результати поєдинку

Криворізький боксер надважкої ваги Ігор Шевадзуцький, якого називають криворізьким Халком, провів бій з представником ДР Конго Мартіном  Баколе. Поєдинок відбувся в польському Жешуві. Цього разу фортуна відвернулася від Ігора. 

Як повідомляє Інформатор з посиланням на ТСН, вже в другому раунді українець побував у нокдауні, але зумів піднятися та продожити бій.

Однак суперник виявився і сильнішим, і спритнішим. Він буквально накрив ударами нашого земляка. Під час третьої трихвилинки рефері був вимушений зупинити побиття криворіжця і зафіксував перемогу боксера з Конго технічним нокаутом.

У повідомленні відзначається, що для Шевадзуцького ця поразка стала першою на професіональному рингу. Раніше він здобув 10 поспіль перемог, з яких 8 – нокаутом.

У Баколе 19 перемог у 20 боях, він програв лише одного разу – американцю Майклу Хантеру в жовтні 2018 року.

Після перемоги над Шевадзуцьким конголезець висловив бажання зустрітися на ринзі з топами надважкого дивізіону, серед яких і чемпіон світу за версіями WBO, WBA, IBO та IBF Олександр Усик.

Раніше Інформатор писав про те, що криворізькому “Халку” пророкують поразку у бою з конголезким боксером Мартіном Баколе, та про те, що Олександра Усика визнано «Бійцем року» за версією Всесвітньої боксерської організації. 

Дізнавайтеся головні новини Кривого Рогу і України на Telegram каналі Інформатор Кривий Ріг.

Альона Свірідова

Нагору