Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

Бій Шевадзуцький – Баколе: криворіжцю пророкують поразку, чи зможе він подолати суперника

У суботу 22 квітня непереможений український суперважковаговик Ігор Шевадзуцький з Кривого Рогу проведе бій проти 29-річного конголезця Мартіна Баколе. Поєдинок відбудеться у польському місті Жешув. “Халк” з Кривого Рогу вважає це своїм шансом, але розуміє, що бій буде важким. 

Про це повідомляє Інформатор з посиланням на Sport.ua.

Промоутер африканця Бен Шалом сподівається, що яскрава перемога над Шевадзуцьким відкриє дорогу Баколе до боїв проти Олександра Усика.

«Ми знаємо, що Шевадзуцького ще не перемагали, тому Баколе треба показати вибуховий бокс. Він має нокаутувати суперника за шість раундів. Мартіну треба показати себе, щоб йому відкрилися великі бої. Наприклад, проти Дюбуа, а потім і Усик. Він хоче битися з Усиком», – сказав Шалом.

Промоутер Усика Олександр Красюк теж прокоментував здібності африканського бійця.

«Баколе – відмінний хлопець. Він був найкращим спаринг-партнером Усика за останні три тренувальні табори. Але я чув, що він лише раз зупинив Усика. Баколе зупинив Усика, коли той його мало не нокаутував», – сказав Красюк.

Шотландський боксер надважкої ваги Джей Макфарлейн (14-7, 5 КО) розповів про спаринги з Мартіном Баколе (18-1, 13 КО) напередодні його бою з українцем Ігорем Шевадзуцьким (10-0, 8 КО).

«Баколе – найобдарованіший боксер, з яким мені колись доводилося ділити ринг. Думаю, він має всі дані, щоб стати чемпіоном світу. Ми з ним дуже багато спарингували, бо він тренувався в залі, який поряд з моїм будинком. Та й суперважковаговиків у Шотландії не так вже й багато. Це були круті спаринги, з яких я виніс чудовий для себе досвід. З цих спарингів я зрозумів, що у Баколе ідеальний таймінг.

Я дивився на бої Шевадзуцького і скажу, що він дуже сильний хлопець. За ним приємно спостерігати. Але, думаю, Баколе надто розумний, і він виграє. При цьому я можу помилятися, тому що це хевівейт, і може статися все», – сказав Макфарлейн.

Український боксер суперважкої ваги Ігор Шевадзуцький висловив думку щодо Мартіна Баколе, з яким йому належить зійтись у рингу 22 квітня.

«Баколе має дуже хорошу школу, має класні фізичні кондиції. І він це демонструє на рингу, варто згадати його перемогу над олімпійським чемпіоном Тоні Йокой. Він б’є багато та міцно. Мартін – справді добрий боксер.

Мені цей бій запропонував мій промоутер Ерол Цейлан. Він запитав, чи хотів я відбоксувати із Баколе, і ми з тренером одразу погодилися. Я розумію, що для мене це бій – це шанс і готуюся до того, що він буде дуже важким», – заявив Шевадзуцький.

Раніше Інформатор повідомляв про перемогу Шевадзуцького над екссуперником Віталія Кличко. Також ми розповідали про приїзд Усика до Кривого Рогу.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг , а також у Viber і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Олена Шевченко

Нагору