Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

Олександр Усик визнаний боксером року по версії Всесвітньої боксерської організації

Чемпіона WBA, WBO та IBF у надважкій вазі Олександра Усика визнано «Бійцем року» за версією Всесвітньої боксерської організації. На рахунку непереможного українського боксера 20 перемог, із них 13 нокаутом.

Про це повідомляє Інформатор з посиланням на telegram канал Антона Геращенка та сайт “Sport“.

Як пише він: “На рахунку непереможного боксера 20 перемог, із них 13 нокаутом. 20 серпня Олександр у поєдинку з британцем Ентоні Джошуа відстояв (https://t.me/Pravda_Gerashchenko/38065) титули чемпіона світу за версіями Всесвітньої боксерської асоціації (WBA Super), WBO, Міжнародної боксерської федерації (IBF) та Міжнародної боксерської організації (I ).

Як заявив президент WBO Франсіско Валькарсель під час щорічної конвенції, яка проходить у Пуерто-Ріко: “У тебе велике серце. Я знаю, що ти боровся за всіх своїх людей. Ти «Боєць року», сподіваюся, тобі це сподобається.

Коли ми зробили Усика обов’язковим претендентом, інші хлопці скаржилися. У нас були судові розгляди, але ми досягли позитивного результату. Ми дотримувалися правил і мали рацію, тому що Усик заслужив бути обов’язковим.

Ми пишаємось тим, що ти тут. Ми пишаємося тобою, Егісе Клімасе, поряд з тобою найкращий боєць у світі”, – сказав президент WBO.

Раніше Інформатор писав про те, що Олександр Усик завітав до Кривого Рогу.

Дізнавайтеся головні новини Кривого Рогу і України на Telegram каналі Інформатор Кривий Ріг.

Альона Свірідова

Нагору