Інформатор Кривий Ріг

ТРЕШ

Зоопарк “Казкова діброва” на Херсонщині, повністю затоплений: всі тварини загинули

Сьогодні вночі, 6 червня, російські загарбники підірвали Каховську ГЕС. Херсонщину затоплює з великою швидкістю. Так, внаслідок затоплення, повістю знищений зоопарк “Казкова діброва” в тимчасово окупованій Новій Каховці. Всі тварини, які там находилися. Врятувати вдалося лише лебедів та качок.

Повідомляє Інформатор  посиланням на UAnimals.

Через підрив Каховської ГЕС, може бути затоплено 80 населених пунктів України. Мешканців Херсонщини евакуюють, адже в домівках людей вода досягає стелі. Крім того, після вибуху потужний потік води атопив зоопарк разом з усіма тваринами.

“Друзі, ми поспілкувалися з керівництвом зоопарку “Казкова діброва”, що в окупованій Новій Каховці. нам підтвердили, що зоопарк повністю затоплено і врятуватися могли лише лебеді та качки. Людина, з якою ми говорили (не називаємо ім’я з міркувань безпеки), сказала: “Ми всіма силами намагалися зберегти зоопарк в окупації. Тепер його більше не існує”, – пишуть зоозахисники.

Раніше Інформатор повідомляв, що підрив росіянами Каховської ГЕС, в майбутньому може мати позитивні наслідки. Також ми писали, що в річку Дніпро потрапило 150 тонн машинного мастила. 

Читайте нас у FacebookTelegram та Viber 

Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі, пишіть нам у Facebook.

Олена Шевченко

Нагору