Кривий Ріг До сайту

Російський пропагандист хоче судити голову української розвідки у росії

Ворожі пропагандисти продовжують робити істеричні заяви стосовно вищого керівництва України. Днями черговою тирадою в ефірі телешоу вибухнув один з “рупорів кремля” володимир соловйов. 

Реклама

Як повідомляє Інформатор з посиланням на Центр протидії дезінформації, пропагандист в. соловйов заявляє, що начальник ГУР Кирило Буданов повинен постати перед судом у росії.

«Я просто хочу, щоб ми реалізували рецепт президента російської федерації верховного головнокомандувача в.в. путіна – як треба розбиратися з терористами. Щоб ось ця мерзенна слизька істота перебувала в росії в мішку і постала перед судом. Ну, якщо не вдається йому доставити коробку цукерок. Або, як у випадку з Бандерою, ручку з рицином».

Реклама

Що ж, це не перший, і немає сумнівів, що не останній раз, коли вороги від безсилля починають у жаху розкидатися погрозами. Але ордер на арешт президента росії вже видав Міжнародний Кримінальний суд.  І це не порожня погроза, а реальність.

Раніше Інформатор писав про те, що ворожі пропагандисти вигадали новий фейк, та про те, що ворожі пропагандисти розповсюджують відео про обстріл Донбасу автозапчастинами. 

Реклама

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг , а також у Viber і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Альона Свірідова

Реклама