Інформатор Кривий Ріг

ТРЕШ

Вантажник з Дніпропетровської області під час роботи вдарився головою і його паралізувало

Людське життя непередбачуване. Ніколи не знаєш, де саме може чекати тебе біда. А коли вона стається, люди звертаються до служби екстреної допомоги.

Як повідомляє Інформатор з посиланням на співробітницю екстреної допомоги Дніпропетровської області Валентину Марченко, днями молодий чоловік 32 років, виконуючи свою роботу на одному із підприємств Нікополя, вантажив важкі ящики з продукцією, випадково ударився головою і відчув різкий біль в ділянці шиї, зразу ж оніміло все тіло, він упав. Люди, які знаходилися поряд з ним, викликали «103».

На виклик відразу була направлена бригада інтенсивної терапії. Через 7 хвилин медики прибула на виклик, оглянули потерпілого і діагностували у нього травматичне ушкодження шийного відділу хребта і як наслідок – параліч всього тіла. Негайно було накладено постраждалому шийний комір, зроблено загальне знеболення, внутрішньовенний доступ і на довгій дошці травмованого чоловіка госпіталізували в Нікопольську міську лікарню.

Через 20 хвилин потерпілий уже був в приймальному відділенні лікарні. Там ним зайнялися чергові лікарі, постраждалий був обстежений, стан його стабілізований, після чого бригада ЕМД  транспортувала його для подальшого лікування в обласну лікарню ім. Мечникова.

Раніше Інформатор писав про те, що у місті Кам’янське мало не вчаділа сім’я ВПО з Бахмуту та про те, як у Кривому Розі прийняли тяжки пологи в автомобілі.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг, а також у Viber і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Альона Свірідова

Нагору