Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

У Кривому Розі медики прийняли важкі пологи у машині екстреної допомоги

Кажуть, що смерть та родини не питають години. Про смерть зараз казати не будемо. А ось порадіти появі на світ ще одного маленького криворіжця повід є.

Як повідомляє Інформатор з посиланням на керівника Криворізької станції екстреної медичної допомоги Анатолія Бієвського, 17 січня о 00:40 на пульт Екстреної медичної допомоги надійшов сигнал “пологи, перейми” від 27-річної мешканки Кривого Рогу, яка стояла на обліку по вагітності. В неї почалися передчасні пологи на 34-ій неділі вагітності.

За вказаною адресою терміново виїхала фельдшерська бригада. Дитина знаходилася в незручній для звичайних пологів позі. У породілля вже відійшли води й почався другий етап пологів. Тобто ситуація була серйозною. Прямо у салоні швидкої допомоги медики зробили все необхідне, щоби маля з’явилося на світ здоровим, а породілля найменше травмувалося.

Молоду маму разом з недоношеним хлопчиком відвезли до пологового будинку.
Лікар нагадує вагітним жінкам про необхідність звертатися за медичної допомогою, а у разі проживання у віддалених селищах області, не відмовлятися від завчасної госпіталізації до пологового будинку, адже пологи вдома та навіть у салоні швидкої допомоги – це невиправданий ризик як для матері, так і для дитини.

Раніше Інформатор писав про те, чи приїде швидка допомога під час “сирени” у Кривому Розі.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг , а також у Viber і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Альона Свірідова

Нагору