Інформатор Кривий Ріг

ТРЕШ

У Дніпропетровській області чоловік впав у шахту ліфта та зламав ноги та ключицю

Неприємна подія сталася 18 квітня з літнім чоловіком у Марганці. Він впав у шахту ліфта з півтораметрової висоти. Пенсіонер травмувався. 

Як повідомляє Інформатор з посиланням на завідуючого підстанцією Екстреної медичної допомоги у Дніпропетровській області Володимира Грабового, 18 квітня об 11: 55 на пульт “103” поступив виклик про падіння з висоти літнього чоловіка. На місце події негайно виїхала бригада ЕМД підстанції м. Марганець.

Як з’ясувалося, працюючий пенсіонер 1950 року народження, перебуваючи на робочому місці, впав у шахту ліфта з висоти 1,5 м. Постраждалий отримав множинні травми, а саме: перелом обох нижніх кінцівок та перелом ключиці. Хворому була надана екстрена медична допомога. З робочого місця постраждалого доправили у Марганецьку центральну міську лікарню.

Працівники екстреної медичної допомоги вкотре звертаються до всіх – правила техніки безпеки написані кров’ю, а дотримуватися правил безпеки на робочому місці надважливо, не нехтуйте, будь-ласка, своїм здоров’ям та життям!!!

Раніше Інформатор писав про те,  у Дніпропетровській області через електропічку мало не вчаділи двоє людей, та про те, за скільки хвилин швидка допомога в Україні має приїхати на виклик.

Дізнавайтеся головні новини Кривого Рогу і України на Telegram каналі Інформатор Кривий Ріг.

Нагору