Інформатор Кривий Ріг

ТРЕШ

У Дніпропетровській області медики швидкої врятували чоловіка з серйозною внутрішньою кровотечею

У Нікопольському районі чоловік під час роботи з домашньою худобою серйозно травмувався ножем. Виникла внутрішня кровотеча. І як би не втручання медиків швидкої допомоги, справа могла б закінчиться трагедією.

Як повідомляє Інформатор з посиланням на співробітницю Екстреної медичної допомоги Марину Авдієнко,  бригадою ЕМД в селищі Лошкарівка була надана екстрена медична допомога при нещасному випадку мешканцю одного з сіл Нікопольського району.
Чоловік під час господарської роботи з домашньою худобою був серйозно травмований ножем. Він викликав екстерну медичну допомогу.
Приїхавши за вказаною адресою, фельдшер з’ясував обставини того, що сталося та встановив попередній діагноз: «Колота рана передньої черевної стінки. Травма органів черевної порожнини». Постраждалому надали необхідну медична допомогу та доправили в найближчу лікарню.
Як пише Авдієнко: “На ранок наступного дня стан пацієнта вже стабілізувався. А все могло закінчитися значно гірше, враховуючи обсяг кровотечі у постраждалого, якби не вчасний доїзд, швидкі, злагоджені і правильні дії бригади”.

Раніше Інформатор писав про те, що у Дніпропетровській області через електропічку мало не вчаділи двоє людей, та про те, за скільки хвилин швидка допомога в Україні має приїхати на виклик.

Дізнавайтеся головні новини Кривого Рогу і України на Telegram каналі Інформатор Кривий Ріг.

Альона Свірідова

Нагору