Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

У Дніпропетровській області через вибух шини чоловік відкусив собі язик

3 травня, об 11:30 у місті Кам’янське стався нещасний випадок. Чоловік накачував шину колеса автомобіля, яка вибухнула і нанесла серйозні травми водію. На допомогу викликали бригаду швидкої допомоги.

Про це повідомляє Інформатор з посиланням на співробітницю Екстреної медичної допомоги Марину Авдієнко.

Чоловік накачував шину колеса компресором, не закріпив її в металевій клітці та відійшов. Коли водій повернувся, шина раптово вибухнула. Частини клітки, яка розірвалась, травмували чоловіка.

На місце події приїхала швидка та надала екстрену медичну допомогу: зупинка кровотечі, знеболення, комірець Шанца транспортна іммобілізація пошкодженої кінцівки, внутрішньовенне вливання розчинів, обробка ран.

Водій отримав важку травми: сполучена травма тіла, відкрита ЧМТ, струс головного мозку, рвана рана тім’яної ділянки, рвана рана правої щоки, кровотеча з ран, відкус язика, відкритий перелом лівої малогомілкової кістки. Його госпіталізували до лікарні.

Раніше ми розповідали, що у Дніпропетровській області під час бурхливого застілля чоловіки підірвали гранату. Писали, що у Дніпропетровській області чоловік впав у шахту ліфта та зламав ноги та ключицю та що медики швидкої врятували чоловіка з серйозною внутрішньою кровотечею.

Дізнавайтеся головні новини Кривого Рогу і України на Telegram каналі Інформатор Кривий Ріг.

Євгенія Глубінок

Нагору