Інформатор Кривий Ріг

ТРЕШ

Готують помсту або навіть ядерний удар: як кремль може відреагувати на нічну атаку дронами

У середу, 3 травня, опозиційний сайт Gulagu.net заявив, що після нічної атаки дронів на кремль у москві готують помсту. Навіть можуть завдати ядерного удару. Анонімне джерело при владі нібито розповіло про це сайту і попередило, що два ядерних “вироби” – вже на аеродромі. І що їх начебто хочуть використати у ніч проти 4 травня. Ціль атаки, за словами джерела, – Київ. 

Як повідомляє Інформатор Кривий Ріг з посиланням на Інформатор Україна, Gulagu.net повідомляє наступне: “На авіабази в Енгельсі та Шайківці відправлено доручення готувати до вильоту ряд ТУ-22М, у ніч можуть бути завдані ракетні удари по цілій низці адміністративних будівель у Києві. Джерело припустило, що вперше може бути застосована ядерна зброя, як мінімум 2 “вироби” вже знаходяться безпосередньо на одному із зазначених аеродромів”

У пресслужбі Президента України Володимира Зеленського відповіли, що не мають інформації про так звані атаки, адже всі зусилля спрямовані на звільнення українських територій. Радник голови Офісу президента України Михайло Подоляк іронічно зауважив, що “Кремль”, ймовірно, влаштували “місцеві сили спротиву”, які озброїлися в найближчому “воєнторзі” – так колись путін пояснював, звідки “ополченці” так званих “ЛНР і ДНР” беруть зброю та форму.

Водночас речник Командування Повітряних сил України Юрій Ігнат зауважив, що відео, де нібито дрони атакують кремль, після вибуху прапор на шпилі фактично не похитнувся. Це наводить його на думку, що росія влаштувала постанову: щоб звинуватити Україну у тероризмі й самій влаштувати ще більший терор.

Раніше Інформатор повідомляв про те, що  росія скерувала розвідувальний БПЛА на Дніпропетровську область, та про те, що криворізький винахідник хоче посадити створений їм дрон на червоній площі у москві.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Нагору