Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

Овнів чекає винагорода, а Водоліям загрожує самотність: гороскоп на 4 травня

4 травня зірки будуть особливо прихильні до деяких знаків Зодіаку, в той час, як інші можуть зіткнутися з труднощами. Ваша доля залежить від ваших власних дій і рішень. Дбайте про своє здоров’я і відносини з близькими людьми, і результати неодмінно будуть вам на користь.

Астрологи склали гороскоп на 4 травня, в якому розповіли, що пророкують зірки, – пише Інформатор.

Овен

Ваша щедрість у поширенні своїх знань буде винагороджена. Спочатку все може бути досить заплутано, але щойно ви почнете говорити, ви здивуєтеся, як багато ви насправді знаєте і як далеко вас може завести ваша неймовірна дотепність, манери і товариськість. Намагайтеся щосили простягати руку допомоги іншим.

Телець

Якщо сьогодні ви відчуваєте, що вас ображають, не відгороджуйтеся від ситуації. Може здатися, що всі змовилися і повстали проти вас. Або це так, або всі вони хочуть бути вашими найкращими друзями.

Близнюки

З самого ранку ви можете з якоїсь причини прокинутися в тумані замішання. Хороша новина полягає в тому, що протягом дня все проясниться. До пізнього вечора і початку дня ви повинні бути бадьорі і готові до роботи.

Рак

Якщо у вас виникне дивне передчуття в якійсь ситуації, то потрібно бути обережніше. Ваша інтуїція підкаже вам, небезпечно щось чи ні. Ви не будете продуктивними в середовищі, де вам не комфортно. Ви також отримаєте набагато більше задоволення, якщо зможете розслабитися.

Лев

Не покладайтеся на інших людей у вирішенні своїх проблем. Сьогодні може відчуватись тривога, яка змусить вас занадто гостро реагувати на ситуацію, яка зазвичай не лякає. Вам потрібно покопатися в собі й узяти на себе відповідальність за вихід із цього розумового або емоційного затору. Не покладайтеся на інших людей, які зроблять це за вас.

Діва

Можливо, досі мало хто це помічав, адже ви такі гнучкі й легко пристосовуєтеся до змін. Ви легко звиваєтеся за течією, і в результаті люди можуть думати, що можуть керувати вами. Доведіть їм, що це не так, визначивши свою власну програму дій і дотримуйтесь її.

Терези

Можливо, вам не терпиться розпочати реалізацію нових проєктів, навіть якщо вони ще не готові й не продумані. Спочатку вам потрібно зрозуміти, що головне – це терпіння. Стрибок з місця може призвести до фальстарту, який виб’є вас із гонки. Уникнути цієї долі можна, якщо поводитися спокійно і не висовуватися.

Скорпіон

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Євгенія Глубінок

Нагору