Інформатор Кривий Ріг

ТРЕШ

У Кривому Розі в очереті, що палав, мало не згоріли двоє дітей 

3 травня у Кривому Розі на мікрорайоні Зарічний палав очерет. Через пориви вітру пожежа стрімко поширювалася. У полум’ї мало не згоріли двоє дітей. 

Як повідомляє Інформатор з посиланням на ГУ ДСНС у Дніпропетровській області, 3-го травня о 16:25 до Служби порятунку «101» подзвонили невідомі та повідомили про те, що поблизу вулиці Приміська Покровського району міста Кривий Ріг, горить очерет. За викликом одразу виїхало чергове відділення криворізьких вогнеборців.

По прибуттю рятувальників до місця події встановлено, що інформація підтвердилася. Через пориви вітру пожежа стрімко поширювалася.
Як виявилося, у цей час у чагарниках знаходилося двоє хлопчаків  2012 та 2010 років народження. Діти рибалили, сидячи на пірсі. Зненацька вони почули позаду шум, озирнулися та побачили велике полум’я та дим. Злякавшись, маленькі рибалки побігли через палаючий очерет до берега.

Внаслідок цього, хлопчик 2012 року народження отримав термічні опіки обличчя та верхніх кінцівок (І, ІІ  ступеня). Інший, 2010 року народження, отримав термічні опіки лівого плеча (І ступеня).

Працівники екстреної медичної допомоги надали постраждалим першу медичну допомогу та відвезли їх до лікарні. Вогонь знищив очерет. Загальна площа займання склала 4 га. Пожежа локалізована о 17:10 та ліквідована о 18:23.

3 травня у Кривому Розі на мікрорайоні Зарічний палав очерет.

3 травня у Кривому Розі на мікрорайоні Зарічний палав очерет

Поблизу водоймища горить очерет

Поблизу водоймища виникло займання

Пожежа знищила очерет.

Пожежа знищила рослинність біля води

Раніше Інформатор писав про те, що у Дніпропетровській області під час пожежі постраждали пенсіонери, та про те, що у Кривому Розі під час пожежі постраждали дві жінки.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Альона Свірідова

Нагору