Кривий Ріг До сайту

Магнітні бурі у травні 2023 року: як їх пережити

Сонячні шторми або магнітні бурі – це не найкращій період для життя більшості мешканців планети Земля. Особливо погано почувають себе маленькі діти, вагітні жінки та люди з хронічними хворобами. Їм до магнітних бур треба підготуватися завчасно.

Реклама

Як повідомляє Інформатор Кривий Ріг з посиланням на Інформатор Україна, у періоди сонячних штормів багато людей відчує сильний дискомфорт. Це пов’язане зі зміною магнітного поля Землі, що може впливати на організм людини. Як результат – головні болі, втрата пильності та уваги, слабкість.

Згідно з прогнозами, очікується, що магнітні бурі у травні 2023 року будуть середньої сили.

Реклама

Ось їх конкретні дати:

1 і 2 травня прогнозуються досить сильні магнітні бурі силою в 4 бали, це вплине на самопочуття не лише метеозалежних людей, але й тих, хто зазвичай дуже стійкий до таких явищ.

З 3 травня шторм ослабне до 3 балів та протримається на такій позначці до вечора четверга, 4 травня.

Реклама

Нова буря “накриє” землю вже ввечері 6 травня. Силою у 4 бали, вона протримається кінця дня 7 травня.

Згодом у метеочутливих людей наступить період затишшя перед черговим геомагнітним ударом, який відбудеться увечері 10 травня. Буря, силою у 3 бали, затримається до кінця дня 12 травня.

Новий затяжний сонячний шторм очікується увечері 22 травня. Він досягне сили у 3 бали і завершиться лише 29 травня.

Реклама

Щоби полегшити стан свого здоров’я у цей період спеціалісти рекомендують:

Раніше Інформатор писав про те, що наприкінці квітня Землю накрив метеоритний дощ та про те, що мешканці Дніпропетровської області побачили унікальне зоряне явище.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг , а також у Viber, і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Реклама