Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

Гороскоп на 30 квітня для всіх знаків зодіаку: день, в який завершиться великий етап у житті

У цей день необхідно підготуватися до нелегкого переходу з минулого етапу на наступний, що може супроводжуватися емоційними потрясіннями та відкриттями.

Астрологи розповіли, до чого нам треба готуватись у неділю, – пише Інформатор.

Овен

У цей день варто готуватися до значних змін, які можуть потягнути за собою кардинальну трансформацію. Необхідно бути реалістом.

Тілець

Не втрачайте себе у стосунках. Вам випаде серйозне випробування і ви ймовірне провалите його через свого супутника.

Близнюки

Розставте свої пріоритети таким чином, щоб не змінювати їх згодом. У вас вийде набагато краще, якщо ви не будете поспішати.

Рак

Вам доведеться відстоювати себе у стосунках, і ця справа буде не надто приємною, однак необхідною для нормального спільного майбутнього.

Лев

Не ігноруйте прохання коханої людини та намагайтеся поставитися з розумінням до чужих емоцій. Це дуже важливо і для вашого щастя.

Діва

Ви можете не встигнути зробити правильний вибір, і його зроблять за вас. Подумайте, що заважає вам не сумніватися і остаточно упевнитися у своєму шляху.

Тереза

Ви можете не зрозуміти, як втратите важливу вам людину. Але не забувайте, що достойні стосунки не обмежуються любовними, і можуть бути товариськими.

Скорпіон

Вам доведеться доводити свою прихильність та ніжне ставлення до іншої людини. Подумайте, чи не занадто ви приховуєте свої емоції та почуття.

Козоріг

Ви можете отримати неприємний натяк, який виведе вас з себе. Тримайте в себе в руках та не давайте іншим провокувати на дії, які вам не личать.

Стрілець

Ви знаєте, чого хочете від цієї роботи, але також відчуваєте сильно втому та незадоволеність положенням. Доведеться перетерпіти актуальні проблеми.

Водолій

Не відмовляйте собі у задоволення, які допомагають вам рухатися вперед та надихатися на нові звершення. Це вельми важливий етап.

Риба

Не залишайте без відповіді запити від близьких людей, навіть якщо вам не хочеться взаємодіяти та займатися з’ясовуванням стосунків.

Раніше Інформатор писав про те, як виглядає сонячне затемнення над Дніпропетровською областю та про те, що у кінці серпня у Кривому Розі розквітли каштани.

Дізнавайтеся головні новини Кривого Рогу і України на Telegram каналі Інформатор Кривий Ріг.

Євгенія Глубінок

Нагору