Це смачна та бюджетна страва, яку можна подавати зі сметаною, аджикою. Вафлі можуть стати гарніром або навіть замінити собою хліб.
Для цього рецепта підійде й картопляне пюре, якщо ви не з’їли його з учора, – пише Інформатор.
Інгредієнти:
- Картопля відварена – 500 г
- Борошно – 1 склянка
- Молоко – 1 склянка
- Яйця – 2 шт.
- Оливкова олія – 4 ст. л.
- Розпушувач – 1 ч. л.
- Суміш трав – 1 ст. л.
- Твердий сир – 100 г
- Сіль – за смаком
- Перець духмяний мелений – за смаком
- Розмарин сушений – за смаком
- Мускатний горіх мелений – за смаком
Спосіб приготування:
Картоплю розім’яти в пюре, додати олію, тепле молоко та яйця, добре перемішати.
Додати тертий сир та просіяне з розпушувачем борошно, сіль, перець, мускатний горіх, розмарин та інші трави. Розмішати до однорідності.
Випікати, як звичайні пишні вафлі.
Раніше ми писали, як приготувати перлину української кухні – качану кашу. Писали, як приготувати морквяний кекс з апельсиново-вершковою глазур’ю та морозиво за рецептом Лесі Українки.
Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг і дізнавайтеся першими про головні новини міста.
Євгенія Глубінок