Інформатор Кривий Ріг

ТРЕШ

У Кривому Розі чоловік з гранатою на 2,5 години заблокував роботу однієї з бригад швидкої допомоги

Робота служби екстреної медичної допомоги пов’язана з неабиякою небезпекою. Виїжджаючи на виклик, медпрацівник ніколи не знає, що чекає його попереду – дійсно хвора людина чи п’яний неадекват. В останньому випадку ризикують і медики, і ті, хто чекає дійсно невідкладну допомогу.

Як повідомляє Інформатор з посиланням на працівницю Дніпропетровського обласного центру екстреної медицини Тетяну Романчук, вечірній час для екстреної медичної служби – “час пік” , коли зростає кількість викликів. Але є виклики , від яких стає по-справжньому страшно. Так, 21 квітня о 18:59 на пульт Екстреної допомоги надійшов виклик про те, що у Кривому Розі чоловік закрився з матір’ю у будинку і погрожує підірвати себе гранатою.

Одразу була направлена бригада медиків на місце події.

Завдяки злагодженій роботі усіх екстрених служб міста (поліції, вибухотехніків) та психологів , все закінчилось без вибуху і постраждалих – чоловіка затримали, вибухівку вилучили.

Невідомо, чим були викликані такі дії винуватця, але це заблокувало роботу однієї з бригад Криворізької СЕМД на 170 хвилин – 2 години 50 хвилин . А в цей час хтось потребував екстреної медичної допомоги та вимушений був чекати!

Раніше Інформатор писав про те, що у Дніпрі на вулиці врятували життя чоловікові, який 22 хвилини був без ознак життя, та про те, як медики “швидкої” шляхом до лікарні двічі витягали “з того світу” чоловіка. 

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг , а також у Viber, і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Альона Свірідова

Нагору