Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

Медики швидкої у Дніпропетровської області двічі повертали чоловіка з того світу

В ніч перед Водохрещем Нікопольській бригаді швидкої допомоги вдалося повернути до життя 54-річного чоловіка. Чоловіку стало зле і він викликав швидку. Але до госпіталізації він двічі пережив клінічну смерть.

Про це повідомляє Інформатор з посиланням на пост Радія Шевченко.

Чоловік був вдома один, зателефонував на «103», поскаржився на сильний біль в грудній клітці. До нього негайно виїхала бригада швидкої. Хворий відкрив двері своєї квартири, в якій, до речі на той момент не було світла через планові відключення електроенергії в місті, сів на диван, почав розповідати медпрацівникам про своє самопочуття і раптово втратив свідомість. Було констатовано клінічну смерть. Медпрацівники зразу ж розпочали заходи із серцево-легеневої реанімації. Водій допоміг їм швидко доставити в квартиру із автомобіля всю необхідну апаратуру. Тричі провели електродефібриляцію, добилися відновлення серцевого ритму, через 12 хвилин від початку реанімаційних заходів, хворий прийшов до тями.

Хворого підготували до госпіталізації. Під час транспортування, у хворого знову виникла зупинка серцевої діяльності. Після єдиного сеансу дефібриляції ритм у хворого відновився. Пацієнта доставили в стаціонар, передали медичним працівникам реанімаційного відділення Нікопольської міської лікарні № 4.

Раніше ми повідомляли про порятунок сапера у Дніпровській лікарні.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг , а також у Viber і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Олена Шевченко

Нагору