Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

Чинний чемпіон Європи по дзюдо з Кривого Рогу просить Президента надати дружині-росіянці українське громадянство

Богдан Ядов – криворіжець. Зараз хлопець живе та тренується у Києві. Він чинний чемпіон Європи по дзюдо, член збірної України на майбутньому чемпіонаті світу. А ще він справжній українець. Хлопець хоче, щоб всі члени його родини теж були українцями.

Як повідомляє Інформатор з посиланням на інтернет-представництво Офісу Президента України, нещодавно Богдан звернувся до Президента з петицію, у якої просить надати українське громадянство його дружині, у минулому громадянці росії.

У документі він пише наступне: “Я, Богдан Ядов, чинний чемпіон Європи з дзюдо, головний сержант спортивного клубу НГУ, чий батько зараз перебуває в лавах ЗСУ, прошу розглянути питання про надання громадянства України моїй дружині Бобриковій Дар‘ї Миколаївні (в минулому громадянці рф) Вже понад 4 роки проживає в Україні, три з яких перебуває у шлюбі, 19.09.2022 в нас народилася дитина Матвій”.

Петиція вже набрала 1248 голосів, але попереду є ще 54 дні.

Раніше Інформатор писав про те, що нацгвардієць з Кривого Рогу став переможцем Кубка Європи по самбо, та про те, що спортсменок з Кривого Рогу нагородили орденом “За заслуги”.

Дізнавайтеся головні новини Кривого Рогу і України на Telegram каналі Інформатор Кривий Ріг.

Альона Свірідова

Нагору