Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

Нацгвардієць з Кривого Рогу став переможцем Кубка Європи з боротьби самбо

Українські військові вміють перемагати не тільки на полі бою, але й у спорті. Днями у місті Брашов у Румунії чемпіонат Кубка світу з боротьби самбо. На ньому відмінно показав себе нацгвардієць з Кривого Рогу Едуард Штефанес.

Як повідомляє Інформатор з посиланням на пресслужбу військової частини 3011, змагання проходили у місті Брашов в Румунії. За перше місце боролися близько 240 учасників із 13 країн світу – Болгарії, Ізраїлю, Македонії, Франції, Грузії, Румунії та інших. Перше місце у ваговій категорії 64 кг та звання чемпіона Європи виборов криворізький нацгвардієць Едуард Штефанеса.
Військовий професійно займається спортом, ще з семирічного віку, і у свої 22 роки вже має звання чемпіона Європи та майстра спорту з боротьби самбо та дзюдо. Своє захоплення спортом Едуард поєднує з військовою службою у Криворізькій бригаді Національної гвардії України та представляв свою частину на всеукраїнських змаганнях, виборовши перше місце у загальнокомандному заліку.
До змагань гвардієць готувався останні кілька місяців, не покидаючи служити в ЗСУ.
Сьогодні Едуард продовжує посилені тренування, аби після Нового року представити Україну на міжнародних змаганнях з дзюдо.

Чемпіон з Кривого Рогу Едуард Штефанес

Чемпіон з Кривого Рогу Едуард Штефанес

Своє захоплення спортом Едуард поєднує з військовою службою

Своє захоплення спортом Едуард поєднує з військовою службою

Виступ Штефанеса на змаганнях

Виступ Штефанеса на змаганнях

Раніше Інформатор писав про те, що спортсменок з Кривого Рогу нагородили орденом “За заслуги”.

Дізнавайтеся головні новини Кривого Рогу і України на Telegram каналі Інформатор Кривий Ріг

Альона Свірідова

Нагору