Інформатор Кривий Ріг

ТРЕШ

Мешканців Херсонської області примусово евакуювали на територію тимчасово підконтрольну росії

Війська рф продовжують тероризувати населення тимчасово підконтрольних їм територій. Вони мінують береги річок, обстрілюють прифронтові райони та таке інше. Постраждали дев’ятнадцять населених пунктів

Як повідомляє Інформатор з посиланням на Генштаб ЗСУ, на Запорізькому та Херсонському напрямках противник продовжує обстрілювати позиції наших військ та цивільну інфраструктуру вздовж правого берега річки Дніпро. Постраждали райони дев’ятнадцяти населених пунктів. Зокрема, Времівка і Новопіль Донецької області; Гуляйпілське, Оріхів, Мала Токмачка на Запоріжжі; Нововоронцовка, Осокорівка, Новотягинка, Токарівка, Янтарне Херсонської області та місто Херсон.

За наявною інформацією, окупанти замінували дачні ділянки та узбережжя річок Конка і Чайка в межах Олешківської міської територіальної громади Херсонської області.

Ворог примусово евакуював громадян України, які проживали на острові Великий Потьомкінський поблизу Херсона на поки що підконтрольну російським загарбникам територію.

Окупаційна влада проводить роботи щодо перемикання Запорізької атомної електростанції до енергетичної системи російської федерації.

Раніше Інформатор писав про те, що мешканців Херсонської області закликають евакуюватися до Кривого Рогу.

Дізнавайтеся головні новини Кривого Рогу і України на Telegram каналі Інформатор Кривий Ріг.

Альона Свірідова

 

Нагору