Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

Гороскоп на 22 квітня: Рибам – емоційні гойдалки, Овнам – нові можливості

Астрологи розповіли, якою субота буде для всіх знаків Зодіаку. Так, Овни матимуть безліч можливостей для того, щоб досягти своїх цілей, а Тельці будуть відчувати деякі труднощі в реалізації своїх планів. 

Дізнайтеся, якою буде субота для всіх знаків Зодіаку, – пише Інформатор.

Овен

Субота буде наповнена можливостями для Овнів. Астрологи попереджають: не забувайте проявляти тактовність у спілкуванні з іншими людьми!

Телець

Субота може стати для Тельців трохи важким днем. Можливо, представникам цього знака доведеться зіткнутися з деякими перешкодами на шляху до досягнення цілей. Однак, якщо ви збережете спокій і терпіння, то зможете подолати будь-які труднощі.

Близнюки

Цей день буде для Близнюків наповнений приємними сюрпризами і хвилюючими можливостями. Будьте відкриті до нових ідей і не бійтеся ризикувати.

Рак

День буде для Раків хорошим днем для сімейних і особистих справ. Ви можете відчути позитивні зміни в особистому житті.

Лев

Субота може стати для Левів днем творчої продуктивності та досягнень. Ваші зусилля будуть винагороджені, і ви зможете досягти успіху в тому, що робите.

Діва

Субота може бути для Дів напруженою. Ви можете зіткнутися з деякими проблемами та викликами у своїй роботі чи спілкуванні з іншими людьми. Але не впадайте у відчай, зберігайте свою цілеспрямованість. 

Терези

Терези можуть відчути сильний стрес в першій половині дня. Зірки закликають бути уважними в будь-якій справі, якою ви займаєтеся. 

Скорпіон

Скорпіонам пощастить купити те, про що вони давно мріяли. Зірки кажуть, що вигідну пропозицію не варто упускати. 

Стрілець

Стрільці будуть в суботу зайняті плануванням, розробкою якогось графіка. Вони також можуть купувати квитки, пакувати речі для поїздки у відпустку чи щось інше. Їх буде оточувати приємна суєта. 

Козеріг

Козерогам доля подарує можливість проявити себе з кращого боку. Відмінний день для зовнішніх і внутрішніх змін. 

Водолій

Водоліям не варто ризикувати. 22 квітня найкраще берегти себе і всі свої ресурси. 

Риби

Риби будуть переживати емоційні гойдалки. Їм буде хотітися то плакати, то сміятися. Всьому виною ретроградний Меркурій, тому варто це спокійно пережити.

Раніше ми писали про сонячне затемнення, яке було 20 квітня. Також розповідали, що Землю накриє метеоритний дощ Лірда та що у березні був парад планет.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг , а також у Viber і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

 

Нагору