Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

Сонячне затемнення 20 квітня: яким буде його вплив на людей

У 2023 році очікується всього два затемнення Сонця. Одне – 20 квітня, а друге – у жовтні. З езотеричної точки зору це явище є важливою космічною подією, яка може впливати на енергетичні поля планети та людські емоції. Вважається, що під час ньго Сонце та Місяць розташовані в одній лінії, що створює потужне енергетичне поле.

Як повідомляє Інформатор Кривий Ріг з посиланням на Інформатор Україна, сонячне затемнення 20 квітня 2023 року відбудеться о 06:17 за київським часом. Цього року перше затемнення буде незвичайним – гібридним, оскільки Місяць не перекриє Сонце повністю й залишить світло навколо темного диска. Астрологи попереджають: усі люди неминуче відчують його вплив, попри те, що саме затемнення триватиме всього 76 секунд.

Вплив сонячного затемнення 20 квітня 2023 року на людей

Прийдешнє затемнення – це своєрідна перевірка на міцність, силу характеру, вміння справлятися зі своїми слабкостями.

Від багатьох затемнення Сонця у квітні 2023 року вимагатиме проявити силу та свій характер. У жодному разі не можна впадати у відчай, опускати руки, кидати розпочаті справи при виникненні складнощів і піддаватися депресії. Будьте готові відстоювати свої позиції. Виявіть стійкість і мужність, наводячи лад у справах. Тільки так ви зможете пережити цей період із мінімальними втратами.

Велика ймовірність змін у плані кар’єри. Але для цього також доведеться пройти випробування. Можуть розкритися старі помилки, щоб впоратися з їхніми наслідками доведеться завзято попрацювати та виявити винахідливість. Проте на тих, хто не опустить руки, після затемнення можуть чекати справжні подарунки долі.

Затемнення, особливо сонячні, дуже впливають на емоційний стан людей. Загострюються негативні риси. Люди стають конфліктними, жорстокими, агресивними, нетерпимими, неуважними. Багато хто відчуває страх і стан пригнічення.

Через це приблизно за тиждень до і тиждень після затемнення велика ймовірність сварок, помилок у роботі, катастроф. Намагайтеся тримати емоції на контролі, уважно стежте за своїми словами і продумуйте те, що хочете зробити.

Найчастіше затемнення відбиваються і стані здоров’я людей. Хворим на хронічні захворювання треба обов’язково носити з собою всі необхідні ліки, знизити навантаження, налагодити режим відпочинку та харчування, уважно стежити за здоров’ям. Діти та люди похилого віку можуть відчувати проблеми зі сном.

Що треба робити у період сонячного затемнення 20 квітня

У день затемнення Сонця обов’язково треба

  • пити якнайбільше чистої води – по можливості не менше двох літрів. Вода вимиє зайвий негатив та підготує до зустрічі з непростим астрологічним явищем;
  • бути розслабленими, найкраще 20 квітня зменшити рівень соціальної активності, можна взяти вихідний.
  • зробити щось хороше, наприклад, допоможіть нужденним;
  • відмовитися від розв’язання важливих питань та справ.

Чого не можна робити під час сонячного затемнення 20 квітня 2023 року

У день сонячного затемнення категорично не можна

  • переїдати, оскільки велика ймовірність отруєння в разі навантаження організму;
  • милуватися самим моментом затемнення – інакше можна притягти підвищену емоційність на найближчі шість місяців;
  • виходити з дому та сідати за кермо, особливо у пік затемнення Сонця;
  • підписувати важливі договори, укладати угоди;
  • нервувати та конфліктувати, скупитися, з’ясовувати стосунки;
  • займатися спортом, тренуватись;
  • стригти волосся та нігті;
  • лягати на планову операцію.

Ритуали на сонячне затемнення 20 квітня 2023 року

Є різні ритуали, які можна провести 20 квітня – день, коли відбудеться затемнення Сонця. Можна звернутися до Всесвіту із заповітними проханнями:

  • налаштуйтеся на позитив, розпаліть вогонь і розкажіть полум’ю про свої мрії;
  • поділіться своїми бажаннями із будь-яким відкритим джерелом води;
  • напишіть листа, в якому опишіть, чого боїтеся, а потім спаліть листа

Якщо під час проведення ритуалів побачите “танцюючі” вогонь або бризки води, почуєте тріск, можете бути впевнені, що ваш запит донесений до вищих сил.

Раніше Інформатор писав про те, якою буде погода у Кривому Розі 19 квітня та про те, що у балці “Північній Червоній” Кривого Рогу квітне сон-трава та розквітли карликові півники

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг , а також у Viber і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Нагору