Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

Терезам – сварка з коханими, Левам – поспіх: гороскоп на 21 квітня

Астрологи розповіли, яким буде 21 квітня для всіх знаків Зодіаку. Деяким варто бути більш впевненими в собі, а іншим навпаки, варто заспокоїтися і не квапити події.

Овен

Кінець робочого тижня подарує зустрічі з родичами, спілкування з близькими людьми і приємну метушню. Можливо, вони будуть готуватися до якогось свята.

Телець

Тельці підуть у відрив. Їм зірки прогнозують розслаблену обстановку і відсутність причин для хвилювання.

Близнюки

Близнюки в цю п’ятницю будуть на самоті. Вони зможуть спокійно обміркувати те, що давно не дає нормально жити. Іноді їм вкрай важливо влаштувати собі такий детокс-день.

Рак

Раки будуть зайняті домашніми справами. Для них 21 квітня – відмінний день, щоб викинути непотрібні речі, зробити генеральне прибирання або посадити щось в саду.

Лев

Леви будуть зайняті робочими питаннями. За один день їм доведеться зробити все, що вони не встигли за тиждень, так що п’ятниця буде нелегкою.

Терези

Терезам слід більше часу і уваги приділяти своїй другій половинці, інакше можна посваритися з нею.

Скорпіон

Намагайтеся не заглиблюватися в негативні думки і навчіться контролювати свої емоції. Можливо, вам знадобиться допомога друзів або близьких.

Стрілець

У п’ятницю у вас буде багато енергії та ентузіазму. Ймовірно, це допоможе досягти успіху в роботі або в особистому житті. Однак, не забувайте про важливість відпочинку і розслаблення, щоб уникнути зайвої напруги.

Козоріг

21 квітня у вас може виникнути необхідність прийняти важливе рішення. Постарайтеся зважити всі “за” і “проти”, і не поспішайте з остаточним висновком.

Водолій

Не дозволяйте миттєвим почуттям невпевненості чи нерішучості переважати. У важкі моменти постарайтеся згадати свої минулі успіхи і плани на майбутнє.

Риби

П’ятниця принесе бажання втекти від усіх і провести час на самоті. Це може допомогти вам отримати ясність в думках і зосередитися на своїх цілях.

Раніше ми розповідали, де у Кривому Розі провести вікенд. Писали, що показують у кінотеатрах Кривого Рогу.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг , а також у Viber, і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Євгенія Глубінок

Нагору