Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

“Мумії”, “Три мушкетери”, “Супербрати Маріо”: що показують у кінотеатрах Кривого Рогу

Погода не дає насолодитися прогулянками. Та нічого! Цікаві вихідні можна провести з рідними або друзями за переглядом новинок у кінотеатрах. Можна сходити до кінотеатрів нашого міста та обрати цікавий фільм чи яскравий мультик для дітей.

Які прем’єри зараз показують у кінотеатрах Кривого Рогу, – розповість Інформатор.

Мумії

Мультфільм розповідає про веселі пригоди трьох єгипетських мумій, які мешкають у підземному таємному місті в Стародавньому Єгипті. У компанії – принцеса, колишній візник та його молодший брат разом із їхнім домашнім крокодилом. Через низку невдалих подій мумії опиняються в сучасному Лондоні і вирушають у дивну та веселу подорож у пошуках старовинного кільця, що належить королівській родині, яке було вкрадено амбітним археологом лордом Карнабі.

Три мушкетери: Д’артаньян

Історія про пригоди молодого гасконського дворянина Д’Артаньяна, який у 1625 році залишив батьківський будинок і вирушив до Парижа, сподіваючись отримати місце у полку королівських мушкетерів.

Люксембург, Люксембург

Коли брати-близнюки дізнаються, що їхній давно зниклий батько захворів у Люксембурзі, вони вирушають у подорож, щоб побачити його востаннє. Але чи буде людина, яку вони там зустрінуть, таким же крутим татом, яким вони його пам’ятають?

Егрегор

Детектив із Нью-Йорка Артур Вейс (Омрі Роуз) отримує дивне зашифроване послання від свого колишнього викладача Ореста Грабовського (Даніель Ольбріхський). Окрім головоломки, у нього на руках ще й квитки до України, де мешкає викладач. Не до кінця розуміючи, що це все означає, Артур вагається чи вирушати йому в дорогу. Сумніви розвіяла дочка Ореста Леся (Олена Лавренюк). Вона зателефонувала та розповіла, що її батька вбито, і їй самій загрожує небезпека. Артур приїжджає до України, щоб розкрити вбивство колишнього викладача.

Супербрати Маріо

Екранізація серії популярних відеоігор компанії Nintendo, що розповідають про пригоди сміливих та кумедних водопровідників.

Ренфілд

Ренфілд, вірний слуга графа Дракули, намагається розсудитись у Новому Орлеані. Він хоче позбавитися влади вампіра, але господаря це не влаштовує.

Переходьте на сайт та дивіться ще багато цікавих стрічок фільмів в MULTIPLEX або в olimpkino.ua

Раніше ми розповідали, що у мережі з’явився анонс серіалу про Гаррі Поттера. Також писали що у Кривому Розі проведуть тренінги з тактичної медицини від БФ Сергія Притули.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг , а також у Viber, і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Євгенія Глубінок

Нагору