Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

У мережі з’явився анонс серіалу про Гаррі Поттера

Warner Bros. близька до угоди щодо створення нового телесеріалу за мотивами книг Джоан Роулінг “Гаррі Поттер”.  Кожен сезон серіалу базуватиметься на одній із семи книг Джоан Роулінг. Тобто планується зняти 7 сезонів. 

Про це повідомляє Інформатор з посиланням на Bloomberg. Щоправда офіційно про угоду ще не оголошено, але всі поціновувачі поттеріани з нетерпінням чекають на серіал.

12 квітня компанія HBO Max показала у Twitteri вступ до серіалу із заголовком твіту “Твій квиток до Гоґвортсу тут”.

Your Hogwarts letter is here.

Max has ordered the first ever #HarryPotter scripted television series, a faithful adaptation of the iconic books. #StreamOnMax pic.twitter.com/3CgEHLYhch

Книги про Гаррі Поттера розповідають про молодого чарівника, чиї батьки були вбиті, коли він був немовлям, а потім його виховують тітка й дядько, які не займаються магією. Він виявляє, що він чарівник, і його запрошують відвідати Гоґвортс, провідну у світі школу для чарівників.

Згідно з даними Box Office Mojo, вісім фільмів, знятих на основі серіалу, зібрали світові продажі квитків обсягом понад 7,7 мільярда доларів.

Раніше Інформатор розповідав про фестиваль у стилі Гаррі Поттера, який провели у Кривому Розі. Також ми писали, що Джоан Роулінг виклала у відкритий доступ книги про Гаррі Поттера на українській мові.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг , а також у Viber, і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Олена Шевченко

 

Нагору