Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

У Кривому Розі створили найбільший в Україні вовняний плед: рекорд зафіксований офіційно

Щорічно у кожну другу неділю квітня у світі відзначається День добрих справ. Цього року у Саксаганському районі Кривого Рогу його відмітили встановленням нового рекорду України. Створили цей рекорд майстрині  не просто заради самого рекорду.

Як повідомляє Інформатор з місця подій, майстрині з благодійного фонду “Хасед Хана” понад рік створювали вовняний плед “Тисячі сердець” для недоношених малюків. Адже саме вовна збільшує кровообіг та найкраще зігріває “поспішайку“.

Плед складається з клаптиків 10 на 10 см. Його загальний розмір 11 на 16 метрів. І це офіційно найбільший плед в Україні.

Наприкінці заходу витвір розріжуть на клаптики та продадуть. На виручені гроші будуть придбані ваги для зважування малюків. Щоб не піддавати ослаблену малечу ризику захворіти і не носити їх з одного приміщення в інше, такий прилад повинен бути у кожному боксі. Зараз їх дуже бракує.

Плед "Тисяча сердець"

Плед “Тисяча сердець”

Це офіційно найбільший плед в Україні

Це офіційно найбільший плед в Україні

Раніше Інформатор писав про те, що 9-річний криворіжець виготовив рекордні 200 кг окопних свічок, та про те, як криворіжець облаштував шелтер біля моря для військових і переселенців.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг , а також у Viber і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Альона Свірідова

Нагору