Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

В парку “Саксаганський” відбудеться свято “День добрих справ” і фіксація рекорду України

День добрих справ – це міжнародне свято, яке об’єднує волонтерів із понад 100 країн. Цьогоріч, День добрих справ будуть відзначати і у Кривому Розі. 9 квітня о 12:00, в парку “Саксаганський” пройде святкування з активностями, творчими локаціями, флешмобом. Особливою подією свята є фіксація реєстром рекордів найбільшого в Україні пледу.  

Повідомляє Інформатор з посиланням на БФ “Хесед Хана”.

Мешканців запрошують провести весело час з родиною. У парку на вас чекатимуть цікаві локації, для дітей працюватимуть аніматори, а також на святкуванні зареєструють рекорд України.

Під час повномасштабної війни в Україні активізувався рух благодійників. А ця подія створена, щоб надихнути криворіжців робити добрі справи не раз на рік, а кожного дня. Бути добрим не важко!

У 2023 році День добрих справ відзначається 9 квітня. Вперше День добрих справ відзначили у 2007 році в Ізраїлі. Мета цього дня – робити добрі вчинки на благо планети та інших людей.

До речі, члени БФ “Хесед Хана” і небайдужі волонтери понад рік створювали плед “Тисячі сердець”, який згодом буде розібраний, а його частини відправлять до пологових будинків. Частинка пледа буде зігрівати недоношене немовля. Адже кожен клаптик зв’язали з вовни, яка збільшує кровообіг та найкраще згріє “поспішайку“.

Програма “Дня добрих справ”

Раніше Інформатор писав про найменшу волонтерку України з Кривого Рогу. Також ми розповідали про свято весни у Кривому Розі, на яке запросили відому співачку.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг , а також у Viber і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Олена Шевченко

Нагору