Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

9-річний криворіжець виготовив для військових рекордні 200 кілограмів окопних свічок

9-річний Дмитро Савчук з Кривого Рогу разом з мамою вирішили не бути осторонь трагічної війни та почали допомагати військовим своїми силами. Родина передала криворізькому батальйону “Арей” більш ніж 200 кілограмів окопних свічок. Так маленький хлопчик наближає перемогу України.

Тепер за допомогою свічок хлопці зможуть зігрітися чи підігріти їжу, – пише Інформатор.

Крім цього, хлопчик з мамою зібрали завдяки небайдужим людям та їхнім внескам продукти харчування, медикаменти та багато інших важливих речей для підрозділу.

“Данило у свої 9 років зробив для нас стільки, що навіть у хлопців з батальйону дух перехоплює, коли вони дізнались від кого приїхала допомога! Ви тільки вдумайтесь, що дитина, разом з мамою, виготовила для бійців понад 200 кг окопних свічок… Дуже прикро, що наші діти замість того щоб проводити свій час із друзями граючи у м’яча, мають допомагати нам наближати перемогу та робити свій внесок у майбутнє!

Це покоління сильних, покоління якому не потрібно буде нічого пояснювати, покоління якому ми передамо вільну та незалежну Україну! Ваша підтримка не дає нам права на програш у цій війні, адже нам є за що воювати”, – пишуть військові.

Данило з мамою

Військові отримали допомогу від хлопчика

Раніше ми повідомляли, як криворіжець облаштував шелтер біля моря для військових і переселенців. Також ми показали, яку пересувну лазню передали благодійники криворізьким танкістам.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг , а також у Viber і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Олена Шевченко

Нагору