Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

У Кривому Розі стартує поливний сезон: коли можна вмикати воду

На календарі весна. Це означає, що на присадибних ділянках та дачах українці вже почали садити та вирощувати новий врожай. І хоча на вулиці триває дощова погода, КП “Кривбасводоканал” вже попередило про скорий початок поливного сезону. 

Як повідомляє Інформатор з посиланням на пресслужбу підприємства, вже цього тижня буде підписаний наказ про початок поливного сезону. У Кривому Розі він триватиме з 15 квітня по 30 вересня включно.
Поливний сезон з використанням води з комунального водопроводу  за укладеними договорами зі споживачами-фізичними особами у встановлений термін проводиться за умови використання питної води за нормами водоспоживання.
У поливний сезон вода може використовуватись для поливу рослин на городах, в садах та на клумбах, що належать власникам будинків, які перебувають у приватній власності, дачних дільниць і газонів , розташованих у місті.
Традиційно рекомендований графік поливу – 22:00-6:00.

Раніше Інформатор писав про те, як виростити добрий врожай цибулі, та про те, які рослини можна садити у відкритий грунт вже у березні.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг , а також у Viber і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Альона Свірідова

Нагору