Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

У Кривому Розі померла відома лікар-епідеміолог та завідувач відділення дезінфектології

30 березня після важкої хвороби на 61 році пішла з життя завідувач відділення дезінфектології ВСП «Криворізький районний відділ ДУ «Дніпропетровський ОЦКПЗ МОЗ» Ельвіра Миколаївна Довгалюк. Усе своє професійне життя жінка присвятила санітарно-епідеміологічному благополуччю криворіжців. Свій професійний шлях Ельвіра Довгалюк розпочала, як лікар-епідеміолог Тернівської районної санітарно-епідеміологічної служби.

Повідомляє Інформатор.

Завдяки високому професіоналізму, стійкості характеру, сили духу та наполегливості продовжувала свою діяльність головним лікарем в Криворізькій міській дезінфекційній станції. Після реформи санітарно-епідеміологічної служби, у 2013 році Ельвіра Довгалюк продовжила керувати новоствореним відділенням дезінфектології у складі лабораторного центру Кривого Рогу, де під її чітким керівництвом відділення впевнено зустріло виклики, пов’язані з пандемією коронавірусної хвороби та завдяки її організаційним здібностям гідно виконували усі поставлені завдання. Ельвіра Миколаївна Довгалюк була не лише висококваліфікованим спеціалістом а й турботливою та люблячою мамою доньки та бабусею для онука”, – розповідають колеги.

Раніше ми повідомляли про смерть викладача Криворізького педагогічного університету. Також ми писали, що помер легенда ФК “Кривбас”.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Олена Шевченко

Нагору