Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

Очікується дрібний дощ: прогноз погоди у Кривому Розі на 1 квітня

1 квітня, протягом усього дня у Кривому Розі буде триматися хмарна погода. Протягом усього дня очікується дрібний дощ, який ближче до вечора повинен закінчитися.

Інформатор розповідає, температура повітря на ранок буде 0 градусів, удень +6, увечері +9. Вологість повітря 72 – 95%. Атмосферний тиск 749 мм. Вітер південний, 3-4 м/с.

Народний прогноз погоди

У цей день вшановується пам’ять мучеників Хрисанфа і Дарії. У народі цей день називали “Дарія Брудні Ополонки”. У цю пору року доводиться обходити бруд біля ополонок, шукати проходи між прогалинами. Наші пращури про цей день говорили: “На Дарію ополонки мутяться”. Якщо вночі зірок не видно, можна чекати теплої погоди; якщо день вітряний, то й весь рік буде таким. У цей час у небі з’являються перші шуліки.

Раніше ми розповідали, що у Кривому Розі стартує друга «хвиля» видачі продуктових наборів. Писали, як виглядає галявина у Саксаганському районі після варварського спилювання дерев та що криворіжець поскаржився у міськраду на сусіда, який звів біля будинку гараж.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг, а також у Viber і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Євгенія Глубінок

Нагору