Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

Від поранень, отриманих під час російського обстрілу, померла речниця Головного управління ДСНС України у Дніпропетровській області Євгенія Дудка

10 квітня під час російського обстрілу Дніпропетровської області була поранена пресс-офіцер ГУ ДСНС у Дніпропетровській області Євгенія Дудка. Постраждали також її колеги. Але травми Євгенії виявилися найтяжчими.

Як повідомляє Інформатор з посиланням на ГУ ДСНС у Дніпропетровській області, після одинадцяти перенесених операцій дівчина продовжила лікування у німецькій клініці Charité. Але попри всі зусилля лікарів 7 березня Євгенія Дудка померла.

Як написано у некролозі: “Євгенія справжня професіоналка своєї справи, патріотка. Рятувальники Головного управління ДСНС України у Дніпропетровській області висловлюють найщиріші співчуття всім рідним та близьким Євгенії з приводу тяжкої втрати”.

Інформатор висловлює свої щирі співчуття рідним, близьким та колегам померлої.

Раніше Інформатор писав про те, що у лікарні Кривого Рога померла жінка, яка постраждали від російських обстрілів, а також про те, що в Апостолівській громаді внаслідок ворожої атаки помер 36-річний чоловік.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Альона Свірідова

Нагору