Пухкі, солодкі, з цукром і корицею — крафіни стануть чудовою альтернативою великоднім паскам. Готувати швидше, а насолоди не менше. Використовуйте листкове тісто, цукор і корицю.
Рецепт крафінів знадобиться тим, у кого мало часу, а от випічку на великодній стіл поставити хочеться, – пише Інформатор.
Інгредієнти:
- Листкове тісто – 500 г
- Олія соняшникова рафінована – 1 ст. л
- Масло вершкове – 6 ст. л
- Цукор – 100 г
- Кориця мелена – 1/2 ст. л
- Яйця курячі – 1 шт.
- Молоко -1 ст. л
Спосіб приготування:
Змастіть форми для кексів олією. Розігрійте духовку до 180°С. Змішайте цукор з корицею.
Розморозьте і розкачайте листкове тісто в тонкі пласти. Змастіть їх розм’якшеним вершковим маслом, зверху рівномірно посипте цукром із корицею.
Закрутіть їх у щільні рулети, потім розріжте вздовж, щоб вийшли 4 джгути. В свою чергу джгути скрутіть і викладіть у форму для кексів.
Збийте яйце з молоком і змастіть цією сумішшю за допомогою кулінарного пензлика крафіни. Випікайте підготовлені крафіни 35-40 хвилин. Дістаньте і охолодіть, потім вийміть із формочок. За смаком можна потрусити цукровою пудрою.
Раніше ми розповідали, як приготувати булочки з салом. Писали, як приготувати салат з оселедця без яєць та майонезу та як приготувати печінковий торт зі свинячої печінки.
Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг, а також у Viber і дізнавайтеся першими про головні новини міста.
Євгенія Глубінок