Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

Солоденьке у пост: готуємо медові мафіни

Ви дотримуєтесь Великого посту, але жити не можете без солоденького? Не проблема. Смачні тістечка, печиво та кекси можна приготувати й без яєць та масла. 

Інформатор пропонує приготувати пісні, але дуже смачні медові мафіни.

Медові мафіни пісні

Продукти

• 1,5-2 склянки борошна;
• 250 мл води;
• 0,5 склянки цукру;
• 0,5 склянки олії;
• 2 столові ложки меду;
• 1,5 чайної ложки соди;
• дрібка солі.

Приготування

Теплу воду з’єднати з медом, додати цукор і сіль, влити олію і добре перемішати.
У приготовлену суміш всипати просіяне борошно з содою і ретельно вимішати, щоб не залишилося грудочок і тісто було однорідним, таким, як для оладок.

Підготовлене тісто викладати в форми для мафінів, заповнюючи їх на 2/3. Випікати за 200 ° С близько 20 хвилин до золотистого кольору. Готові мафіни вийняти з форм після охолодження.

У тісто можна додати ваніль, корицю, ізюм чи горіхи. Можна посипати їх цукровою пудрою. Вийде дещо інший, але не менш приємний смак.

Раніше Інформатор писав про те, як приготувати пісні голубці з рисом та грибами та про те, як готується грузинське лобіо

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг , а також у Viber і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Альона Свірідова

Нагору