Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

Готуємо пісні голубці з рисом та грибами в духовці

Пісні голубці приготовлені з рисом та грибами в духовці – смачно, соковито, дієтично та і якраз до Різдвяного столу.

Інформатор пропонує приготувати пісні, але дуже смачні голубці.

Інгредієнти:

  • 1 качан капусти (1,5 кг),
  • 1 склянка рису,
  • 700 г грибів,
  • 2 цибулини,
  • 1 морква,
  • 2 ст. томатної пасти,
  • 1 ст. муки,
  • зелень,
  • сіль та перець за смаком.

Як приготувати:

Качан очистити від верхнього листя, розібрати, зрізати черешки.

Опустити листя на кілька хвилин у окріп.

Рис зварити до напівготовності, моркву та цибулю очистити, нашаткувати.

Гриби дрібно нарізати, обсмажити з овочами на олії. Поєднати з рисом, посолити, поперчити.

Соус:

Борошно обсмажити на олії, додати 2 склянки води та томат-пасту, перемішати, посолити. Варити 3 хвилини.

Викласти начинку на аркуш капусти, згорнути конвертиком.

Обсмажити голубці на олії, викласти у форму.

Залити соусом, запікати голубці 30 хвилин в духовці при температурі 200 градусів С.

Раніше ми розповідали, про рецепт ніжної заливної риби.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Євгенія Глубінок

 

 

Нагору