Інформатор Кривий Ріг

ТРЕШ

З хворої голови на здорову: росіяни звинувачують Україну у підготовці ядерної провокації

ЗМІ росії поширюють ІПсО щодо майбутніх ядерних провокацій з боку України. Метою таких “вкидів” є дискредитація нашої країни на міжнародній арені. При цьому вони чомусь “забувають” про систематичні загрози використання радіаційної зброї з боку президента країни-агресора.

Як повідомляє Інформатор з посиланням на Центр протидії дезінформації, у межах інформаційної кампанії ворог звинувачує Україну в так званій підготовці терактів з використанням радіоактивних матеріалів для створення фіктивних доказів проти росії. Пропагандисти заявляють, що таким чином Україна хоче дискредитувати рф на черговому засіданні 11-ї надзвичайної спеціальної сесії Генасамблеї ООН
У мережі з’явились фотографії з бочками, в яких нібито знаходяться радіоактивні речовини і саме вони будуть використовуватись для провокації.
Насправді дана ІПсО не має за собою фактичного підгрунтя і розрахована, в першу чергу, на внутрішню аудиторію рф, а також проросійськи налаштованих колаборантів
Ворог навмисно продовжує наративи щодо «брудної бомби», тому що в майбутньому це надає йому можливість створити реальну провокацію з використанням радіоактивних речовин.

Раніше Інформатор писав про те, що ворожі Telegram-канали що українські військові використовують під Бахмутом хімічну зброю.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг , а також у Viber і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Альона Свірідова

Нагору