Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

“Вона сказала, що більше не може”: як гірник з Кривого Рогу рятував дівчинку з-під льоду на Ставках

7-го грудня на Ставках у Покровському районі Кривого Рогу ледь не потонула дитина. 12-річна дівчина провалилася під лід. На щастя її врятував перехожий – працівник рудника Суха Балка Євген Кльонов. Надзвичайники вручили чоловіку подяку за його героїчний вчинок та швидкі дії, що врятували життя дитини.

Про це повідомляє Інформатор з посиланням на ГУ ДСНС України.

Того дня Євген з дружиною гуляли неподалік, коли побачили дівчинку у воді посеред ставка. Не гаючи часу чоловік кинувся до дитини. Серед рятувальних засобів у нього була лише гілка.

Євген, в одному светрі, повз по щойно утвореній кризі, допоки не наблизився до дівчинки.

«Найстрашніше, коли вона сказала, що більше не може. Я злякався, адже не зможу її звідти дістати. Якщо дитина потоне на моїх очах, я не переживу», – ділився переживаннями Євген.

У дівчини вже не було сил триматись у воді. Але усе обійшлось. Він простягнув їй гілку та швидко витягнув дитину з води. Разом вони добрались до берегу, де чекала їх дружина Євгена, Аліса.

Промокший чоловік одразу пішов додому. Із дівчинкою залишилися Аліса та ще одна небайдужа жінка. Дитині надали першу допомогу, намагаючись її зігріти – зняли мокрий одяг, загорнули у куртку Євгена та чекали до приїзду рятувальників та швидкої.

Наразі з дівчиною все гаразд, і вона дуже вдячна Сергію та його дружині за врятоване життя та допомогу.

Без сумніву, вчинок Євгена Кльонова не міг залишитись поза увагою.

Надзвичайники з Кривого рогу вручили чоловіку подяку за їх небайдужість і порятунок найбільшої людської цінності – життя. Такий вчинок заслуговує поваги!

Раніше ми розповідали, як криворізькі рятувальники знялися у телепроекті “Le маршрутка”.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг , а також у Viber і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Олена Шевченко

Нагору