Інформатор Кривий Ріг

ТРЕШ

Діти витягли дівчинку, яка провалилася під лід: потерпіла у лікарні Дніпропетровської області

З появою перших морозів та виникнення льодового покрову на водоймах, у дітей проявляється цікавість перевірити його на міцність та використати його в якості ковзанки. Так 8 грудня, близько гуляючи на ледь замерзлій кризі на річці Вовча у Павлоградському районі 13-річна дівчина потрапила під лід. На щастя, друзі які знаходилися поруч витягли дівчину до прибуття рятувальників.

Про це повідомляє Інформатор з посиланням на пост Радія Шевченко

Прибувши на місце виклику, фельдшери з’ясували, що діти вийшли на річку Вовча, яка вже була замерзла, та вирішили ковзатися на ній. Через деякий час одна дівчинка провалилася під лід. Дітям, які були з нею на кризі, вдалося витягнути її з води. Дівчинка була госпіталізована до Павлоградської лікарні

“Батькам же радимо пільнувати за дозвіллям дітей та пояснвати їм небезпеку перебування на тонкій кризі”, – кажуть лікарі.

В свою чергу, рятувальники також закликають не виходити на кригу, враховуючи що пісня нетривалих морозів на вулиці температура досягла позначки +10 градусів.

“У зв’язку із різкою зміною температури повітря, льодовий покрив на водоймах не є стійким.

Нагадуємо мешканцям Дніпропетровщини бути обачними та відповідальними, – рятувальники радять не виходити на водойми – особливо це стосується батьків: ні в якому разі не дозволяйте дітям самотужки виходити на лід. Будь-які забавки на льоду заборонено. Це може коштувати вам та вашим близьким – життя”.

Як у Кривому Розі дівчинка провалилася під лід на Ставках, ми писали раніше.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг , а також у Viber і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Олена Шевченко

Нагору