Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

Стало відомо, хто врятував дівчинку, яка провалилася під лід на Ставках

6 грудня близько 15:00, у Кривому Розі гуляючи по замерзлій водоймі по вулиці Невська у Покровському районі, дівчинка провалилася під лід. Відомо, врятував її перехожий ще до прибуття надзвичайників. 12 річну потерпілу госпіталізували до лікарні, щоб запобігти переохолодженню.

Як повідомляє Інформатор з посиланням на пресслужбу рудника “Суха Балка”, допоміг врятуватися дівчинці працівник рудника “Суха Балка” Євген Кльонов.
Гірник мешкає неподалік водойми. Того дня він зі своєю дружиною гуляли неподалік, коли побачили, як дівчинка опинилася у воді посеред ставка. Не гаючи часу чоловік кинувся до дитини. Серед допоміжних рятувальних засобів у нього виявилася лише підібрана гілка з дерева. Скинувши куртку, Євген в одному светрі повз по ледь утвореній кризі, допоки не наблизився до дівчинки, простягнув їй гілку і таким чином витягнув дитину з води. Потім чоловік одразу пішов додому, залишивши врятовану дівчинку своїй дружині. Жінка працює у лікарні. Вона надала першу допомогу дитині до приїзду рятувальників та швидкої. Наразі дівчинка оговтується від наслідків пригоди, що ледь не коштувала життя, одужує та завдячує своєму рятівникові.
– Я не міг пройти повз, бо й у мене є донька, – каже Євген і обіймає своїх любих жінок – доню та дружину.

Раніше Інформатор писав про те, що на водоймі у Дніпропетровській області потонув рибалка.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг , а також у Viber і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Альона Свірідова

Нагору