Інформатор Кривий Ріг

ТРЕШ

Мешканка Дніпропетровської області працювала на російську армію та піде під суд

У Дніпропетровській області будуть судити місцеву мешканку за державну зраду. Жінка передавала армії ворожої держави інформацію військового значення. Цим вона допомагала ворогові завдавати ударів по Україні.

Як повідомляє Інформатор з посиланням на Спецпрокуратуру в військовій та оборонній сфері Південного регіону, встановлено, що 31-річна проросійськи налаштована мешканка Дніпропетровської області, підтримуючи ведення повномасштабної війни РФ проти України, з власної ініціативи надавала представникам рф допомогу в проведенні підривної діяльності проти України. Зокрема повідомляла інформацію щодо ситуації в населених пунктах, наслідків ракетних та авіаційних ударів, дані про місця дислокації та пересування підрозділів та військової техніки Збройних Сил України на території Дніпропетровської області.
01.09.2022 їй повідомлено про підозру у державній зраді та обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без визначення розміру застави. У разі доказу вини затриманої загрожує до 15 років позбавлення волі.

Раніше Інформатор писав про те, що у Дніпропетровській області соратник екснардепа коректував ракетні удари по місту.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Альона Свірідова

Нагору