Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

Телепроект “Le маршрутка” у Кривому Розі: як рятувальники вразили ведучу Лесю Нікітюк

Леся Нікітюк – відома українська телеведуча приїхала у Кривий Ріг знімати випуск телепередачі “Le маршрутка”. Дівчина відвідала криворізьких рятувальників, які перші прибувають на місця надзвичайних ситуацій. Вони розповіли, як приборкували вогонь після “прильоту” у нафтобазу, та де у квартирі знайти укриття.

Відео про рятувальників поширили ГУ ДСНС України, – передає Інформатор.

Надзвичайники провели телеведучій екскурсію на місці свого базування. Леся Нікітюк із захопленням розповіла про надтяжку роботу пожежних. Адже саме вони, першими прибувають не лише на пожежа, а й на небезпечні місця влучання ракет, або обстрілів.

Фахівці розповіли, що найбезпечнішим місцем у квартирі є коридор та ванна кімната.

“…Всі хто були в коридорах, душовій, туалетах – всі залишилися живими. Простір маленький, плити не ламаються, а зависають. Тому у пустотах більший шанс залишитися живим у випадку обвалів”, – кажуть надзвичайники.

Рятувальники першими прибули на місце влучання по нафтобазі у Кривому Розі і на місце влучання ракети в триповерховий будинок. Головною задачею надзвичайників є порятунок людей.

“Коли ми приїхали, горіли бочки. Була загроза вибуху…Температура дуже велика…за 1000. З нашого бойового одягу і дим йде і пара…Головна наша задача – врятувати людей. А потім вже все інше”, – розповідають рятувальники про ліквідацію пожежі на нафтобазі.

Також Леся Нікітюк завітала до волонтерів, які з початку повномасштабної війни розробили і почали масово виготовляти димові завіси для військових на передовій.

Раніше ми повідомляли про рятувальника, який підірвався на розтяжці.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг , а також у Viber і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Олена Шевченко

Нагору