Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

Російським солдатам “роз’яснили”, чому вони воюють в Україні

Деморалізація російських військових, яких керівництво росії посилає на неминучу смерть чи каліцтво в Україну, змусило їх створити спеціальну “методичку”. В ній “гарматному м’ясу”  “зрозуміло пояснили”, чому вони повинні воювати в Україні. Наратив “роз’яснення” простий: Україна – це зло.

Як повідомляє Інформатор з посиланням на Центр протидії дезінформації, в першій частині солдатам через підбірку фейків пропагандисти намагались пояснити «Чому Україна – це зло». Далі автори “втлумачують”,  чому Україна – це реальна загроза для росії.
Примітивні заяви, що НАТО – це ворог, а США будували «Антиросію» на кордонах з рф, мають свої плюси, оскільки рядовий солдат не готовий вникати в геополітику, і для нього це досить вагома причина
Також просуваються чергові фейки про знайдені документи з чіткими планами щодо нападу України на росію, але ніхто їх так і не бачив.
Ще одна причина, щоб вважати Україну ворогом – це фейки, ніби спецслужби рф неодноразово запобігали терористичним діям українців.
Порівняння українців з терористами також примітивне, але, підкріплене фейками, воно наштовхує солдат рф на думку, що війна справді необхідна!

Все! Обурені “ваньки” з гордістю йдуть під кулі “захищати росію” на території України, як це вже неодноразово було в інших країнах світу, де з’являлися російські військові.

Раніше Інформатор писав про те, що білорусь готується до війни проти України.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг , а також у Viber і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Альона Свірідова

Нагору