Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

До посту: готуємо пісні котлети з капусти та рису

Триває Різдвяний піст. Але пісне не означає не смачне. Добра господиня зможе приготувати блюда без м’яса так, що родина стане просити їх і надалі.

Для тих, хто постує, та для тих, хто просто урізноманітнити своє меню чимось цікавеньким, Інформатор пропонує приготувати овочеві котлети з капусти та рису.

Продукти

  • 300 г капусти
  • 150 г морков
  • 100 г рису
  • 150 г картоплі
  • 3 столові ложки олії
  • 100 г цибулі
  • 70 г борошна
  • Сіль і перець за смаком / улюблені спеції
Приготування

Рис добре промити під холодною водою, потім відварити в підсоленій воді. Після готовності дайте охолонути.

Тим часом очистіть цибулю, картоплю і моркву, а капусту промийте. Капусту, цибулю, моркву і картоплю пропускаємо через м’ясорубку. Змішайте овочі з відвареним рисом, борошном і спеціями.

Вологими руками сформуйте котлети та обсмажте їх на сковороді з розігрітою олією, поки вони добре не підрум’яняться з обох сторін. За бажанням можна також запекти їх у духовці при 180 градусах.

Подавайте з улюбленим соусом.

Раніше Інформатор писав про те, як приготувати смачнючий вегетаріанський бургер.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг , а також у Viber і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Альона Свірідова

Нагору