Триває Різдвяний піст. Але пісне не означає не смачне. Добра господиня зможе приготувати блюда без м’яса так, що родина стане просити їх і надалі.
Для тих, хто постує, та для тих, хто просто урізноманітнити своє меню чимось цікавеньким, Інформатор пропонує приготувати овочеві котлети з капусти та рису.
Продукти
- 300 г капусти
- 150 г морков
- 100 г рису
- 150 г картоплі
- 3 столові ложки олії
- 100 г цибулі
- 70 г борошна
- Сіль і перець за смаком / улюблені спеції
Рис добре промити під холодною водою, потім відварити в підсоленій воді. Після готовності дайте охолонути.
Тим часом очистіть цибулю, картоплю і моркву, а капусту промийте. Капусту, цибулю, моркву і картоплю пропускаємо через м’ясорубку. Змішайте овочі з відвареним рисом, борошном і спеціями.
Вологими руками сформуйте котлети та обсмажте їх на сковороді з розігрітою олією, поки вони добре не підрум’яняться з обох сторін. За бажанням можна також запекти їх у духовці при 180 градусах.
Подавайте з улюбленим соусом.
Раніше Інформатор писав про те, як приготувати смачнючий вегетаріанський бургер.
Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг , а також у Viber і дізнавайтеся першими про головні новини міста.
Альона Свірідова