Інформатор Кривий Ріг

ТРЕШ

У Дніпропетровській області п’яний злочинець на очах у дітей побився зі співмешканкою та розбив сокирою двері

У Дніпропетровській області злочинець, який знаходиться у розшуку, у п’яному стані побився зі своєю співмешканкою. Це сталося на очах її неповнолітніх дітей. Після цього чоловік погрожував їм фізичною розправою, розбив сокирою двері та нецензурно лаявся.

Як повідомляє Інформатор з посиланням на патрульну поліцію Дніпропетровської області, 11 грудня на пульт “102” зателефонувала 16-річна дівчина і повідомила, що її мати зі своїм співмешканцем вчинили бійку. Обоє нетверезі, і дівчина хвилюється за своїх двох маленьких сестер, на очах у яких все це відбувається.
Коли патрульні прибули за вказаною адресою, вони побачили в помешканні трьох дітей — 16-річну заявницю та двох менших дівчаток — 2 та 7 років. Мати дітей та її співмешканець були п’яними. Діти розповіли, що чоловік погрожував їм фізичною розправою, розбив сокирою двері та нецензурно лаявся. Тож інспектори склали на нього адміністративний матеріал за ст. 173-2 (Вчинення насильства в сім’ї) КУпАП.
Під час перевірки співмешканця поліцейські з’ясували, що затриманий перебуває в розшуку Ізюмським відділком поліції за скоєння грабежу.
Патрульні доставили його до відділку поліції для з’ясування усіх обставин та повідомили про ситуацію в родині ювенальну превенцію.

Раніше Інформатор писав про те, що чоловік розбещував п’ятирічного хлопчика у Дніпропетровській області.

Дізнавайтеся головні новини Кривого Рогу і України на Telegram каналі Інформатор Кривий Ріг.

Альона Свірідова

Нагору